با سلام
1)اگر بازتوليد آموزه هاي قرآني به معناي اين باشد که الفاظ وتعبير هاي مربوط به زمان قديم را به زبان امروزي ترجمه وبيان کنيم اين همان کاريست که مترجمان ومفسران پرده ازچهره ي واژگان وتعابير قديمي متون برميدارندواين عمل سالهاست که توسط مفسران ومترجمان انجام مي گردد.
2)تفاوت عصري کردن آموزه هاي ديني ازديدگاه شما با ديدگاه کساني که خود راروشنفکران ديني مينامند وشعارشان قرائت عصري آموزه هاي ديني است در چيست؟راهکار شما در مواردي که آموزه هاي ديني با آموزه هاي بشري در تضاد است چيست؟
3)اشاره به شهيد مطهري کرده وديدگاه ايشان را رويکرد ايماني ناميده ايدوطرح مسائل ديني در قالب ايدئولوژي وجهان بيني اسلامي را نمونه اي از باز توليد آموزه هاي ديني به زبان عصري تلقي کرده ايد,واين در حالي است که در جاي ديگر کار کساني که همين آموزه ها رامبنا قرار داده وديدگاههاي کساني که با اين آموزه هاي ديني در تناقض هست را نقد کرده ودر صدد اصلاح آموزه هاي غلط آنها وجايگزيني آن با آموزه هاي اسلامي هستندراخنده دار خوانده ايد.
4)آيابروز کردن آموزه هاي ديني از ديدگاه شماشامل محدوده ي اجراي احکام ديني که متعلق به عصروفرهنگ1400سال پيش ميشود؟ وچگونه اين آموزه هارا بايد به زبان عصري تبيين کرد.
باتشکر