آموزش پیرایش مردانه اورجینال

نام:
ايميل:
سايت:
   
متن پيام :
حداکثر 2000 حرف
كد امنيتي:
  
  
 
+ تشنه خدا 
با سلام
بنده سؤالاتي به زعم خودم جدي در ارتباط با اين مبناي شما که دخول مصلحت در احکام شرعي باشد داشتم و خلطي که به نظرم مي رسيد در ارتباط با احکام سنگسار و ... خدمت شما عرض کردم ليکن متاسفانه جوابي نشنيدم و باز هم از شما خواهش دارم که اگر نظراتتان مستندي دارد ما را نيز از آن آگاه کنيد.
بالاخره کسي که نظري را در بين عموم نه در بين متخصصين فقهي مطرح و ترويج مي کند بايد مفصل مستنداتي براي نظر خود داشته باشد.
در اينکه به حضرت امام نيز چنين نسبتي مي دهيد اگر لطف بفرماييد مستنداتي ارائه دهيد ممنون مي شم. البته مستنداتي جداي از حکم وهن در اسلام که اين خود حکمي اسلامي است و همه فقهاء به آن معتقدند و در صورت غلبه حق و تغيير بينش مادي مردم، حکم سنگسار هم جايگاه اوليه خود را پيدا خواهد نمود و از ذيل عنوان وهن خارج خواهد شد و در حال حاضر ايراد در فهم ناصحيح انسان معاصر از توحيد است که حکمي اسلامي وهن قلمداد مي شود که اگر ما هم همينطور منفعلانه پيش برويم کم کم نماز و روزه هم وهني مي شود و فروع دين را هم بايد کنار بگذاريم!
پاسخ

سلام. من پوزش مي خواهم از اين که هنوز فرصت پيدا نکردم، به سئوالات شما پاسخ تفصيلي دهم؛ اما ان شاء الله پاسخ تفصيلي خواهم داد. اجمالاً عرض کنم که گوهر دين اسلام، فطري است و لذا بايد احکام آن، لااقل توجيه عقلي و عقلائي داشته باشد تا فطرت و وجدان و عقل در تعارض نيافتد. سنگسار در روزگاري مي توانسته است، توجيه عقلائي داشته باشد؛ اما امروزه توجيه عقلائي ندارد. غرض از مجازات، بازدارندگي و برخورداري از نتايج مثبت است؛ اما اگر در روزگاري يک مجازاتي چنين خصلت هايي را از دست داد، مورد تأييد دين نمي تواند باشد. قياس سنگسار که يک مجازات اجتماعي است با نماز و روزه که مناسک فردي است و در ارتباط با خدا انجام مي شود، صحيح نيست. موفق باشيد.